Echt iets voor mensen kunnen betekenen op de momenten dat zij dat nodig hebben, dat is wat een baan bij Eurocross omvat. Of dat nou als hulpverlener aan de telefoon is of als medewerker bij een van de ondersteunende afdelingen. Wat we gemeen hebben is onze passie voor het helpen van een ander. Dat is wat ons kenmerkt.

Beste werkgever

Eurocross heeft het 3 sterren Beste Werkgeverskeurmerk! Elk jaar wordt een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uitgevoerd. De scores die hier afgelopen jaar uit kwamen, gebaseerd op de zes elementen werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent, stijgen ver boven het gemiddelde van de branche zakelijke dienstverlening uit. Kom jij werken bij een beste werkgever?

Vacatures

Help ons helpen. Als wij vacatures open hebben staan, vind je deze in de vacaturebank van Achmea. Zo ook deze mooie uitdagingen:

Ben jij degene die te hulp schiet? Kom deze zomer bij ons werken als telefonisch hulpverlener!
Een ongeluk of ziekte tijdens vakantie in het buitenland. Of autopech onderweg naar de vakantiebestemming. Elk jaar ontvangen wij vele van dit soort meldingen van Nederlandse vakantiegangers. Zeker tijdens de zomerperiode lopen deze meldingen op. Ben jij degene die te hulp schiet? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer snel!
Telefonisch hulpverlener medische alarmcentrale
Telefonisch hulpverlener technische alarmcentrale

Wij zoeken een beheerder Contact Center
Als beheerder Contact Center houd je je bezig met de dagelijkse beheertaken op het gebied van telefonie voor onze verschillende locaties. Je levert zo een belangrijke bijdrage aan de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening. Ben jij degene die we zoeken? Bekijk de gehele vacature hier.